18 Ocak 2010

sokak zor


orman da zordur, okyanus, çöl hepsi zordur mutlaka. aya gitsen orası da zor olacak. en fazla pislik sokaklarda var ama, ormanda yoktur o kadar, diğerlerinde de... öyle.

 

5 yorum:

  1. Geçen yıl Tolga Öztorun "Ezber" isimli bir film çekmişti. Henüz izlemedim ama aynı konu üzerineydi yanlış hatırlamıyorsam. Fragmanını izlediğimde çok etkilenmiştim. İzlemek ve hatta izletmek gerek.

    Ve minik bir anı: 5 yıl önce eve dönerken yanımdan geçen otomobil yavru bir sokak köpeğine çarpıp havaya fırlattı. Biraz ileride durdu, kapıyı açtı, yerde debelenen hayvana baktı ve "Haa, köpekmiş!" diyerek gazlayıp gitti!!! [Köpekciği veterinerlik fakültesine ucu ucuna yetiştirebilmiştik. Şimdi gayet iyi. ;) ]

    YanıtlaSil
  2. ezber, youtube üzerinden izlenebiliyor: bölüm 1 ve bölüm 2. çarpıcı sahneler var gerçekten de filmde.

    YanıtlaSil
  3. İlk izlediğimde; insanlara onlara yaptıkları zalimliği anlatabilmenin tek yolunun onu bir insan olarak düşünmelerini sağlamak fikrinden rahatsızlık duymuş üzülmüştüm. Kocaman bir kafamız, içinde bir beynimiz, atıp duran bir kalbimiz var ama bunların en ufak bölümünü empatiye ayıramıyoruz. Akıl alacak gibi değil. O halde o kafa, o beyin, o kalp ne işe yarıyor?

    YanıtlaSil
  4. uzaylılarla neden iletişim kurmaya çalışıyoruz ki. daha dünyamızdaki canlılarla iletişim kuramıyoruz

    YanıtlaSil