29 Aralık 2008

resimli tişört

uzun yıllar boyunca üzerinde en ufak bir görsel şey (marka logosu bile) bulunmayan tişörtleri tercih ettim. ne zamandan beri? heavy metal'den başka bir şey dinlemediğim o yıllardan beri: iron maiden, tankard, metallica tişörtleri neyse de, kıçlarında kocaman deliklerle kaçışan kedilerin ve ortada prezervatif takılı dev bir aleti olan iğrenç bir farenin bulunduğu ("kitty...kitt...kitty" yazıyordu sanırım bir yerinde de) dehşet verici tişötten sonra, artık bu konuda en son noktaya geldiğimi düşündüm sanırım. tüm evrenin sırrını çözen adamın (kim ki o?) "hiç bir şey bilmiyorum" demesi gibi bir şey bu!

ama bir süre önce ( 3 beş sene) bir arkadaşımla zara isimli mağazaya girdik, arkadaşımın gazıyla, parak mavi ve üzerinde "the end" yazan (kovboy filmlerinin sonundaki gibi; o yazı karakterinde hani) bir tişört aldım ve büyü bozuldu. artık ben de normal insanlar gibi üzerinde şu ya da bu görseller olan tişörtler giyebilmeye başladım.

glenn jonez, tişört satıyor; glennz isminde "tükkanı" bile var. golf umrumda olan bir şey değil ama esher çağrışımlı yukarıdaki tişörtü beğendim. öyle, o kadar ama; beğendiğimle kalacak... ama sen istersen istediğini alabilirsin; elbette... her neyse, aslında bir grafiker ve işlerinden bir kısmını seçtim, beğenirsin diye alt alta dizdim... bakalım ne olacak?





















2 yorum:

  1. Çok güzellermiş ya... Edinmek istedim şimdi, en az bir tanesini. Özellikle sushili ve köpekli olanlarını istiyorum! :o)

    YanıtlaSil
  2. hahahaha :)
    süper t-shirtler var, bende istiyorum bunlardan!

    YanıtlaSil