11 Ağustos 2007

dandik teknoloji ?

autocadgunlugu.com adresindeaşlayan paslaşmaların sonucu lyn tarafından mim'ledim. ilk defa mimlendiğim için öncelikle ne yapacağımı bilemedim bununla beraber konu da "işte ben de bu konuda laf etmek istiyordum yıllardır!" diyebileceğim bir konu değildi. hala da değil...
yine de kendimi zorladım ve acaba hangi "teknolojik ürün" beni delirtmişti; hangi ürün için "hay manitu belamı vereydi de bulaşmayaydım" demiştim acaba diye düşündüm.
yok; ben pek teknoloji takip eden biri değilim ne yazık. şimdiye kadar toplasan dört tane cep telefonu sahibi olmam (üstelik ilki gazete promosyonu, ikisi kardeşimin hediyesi) heralde bu düşünceyi destekler.
ama bir şey söylemeliyim; bir cihaz, alet, şey her neyse işte; ne kadar çok fonksiyonlu olma iddiasındaysa bence o derece dandiktir. bulaşmamak gerekir. yani radyosu da olan bir fön makinesi görürsen, ya radyo dinlemeyi ya da saç kurutmayı gözden çıkarmışsındır.
bir de beklemek gerek; "çıktı ertesi gün aldım" demenin o varoluşsal tatmini ne derece önemlidir bilemem ama ben biraz tecrübeleri dinlemek/incelemek gerekir diye düşünüyorum.
evet buldum bir tane, sanırım en dandik teknolojilerden biri, yirmi metre (neyse işte) derinlik basıncına dayanıklı saatler... bir milyon yıl yaşasam da bana saçma gelecek bu.

o halde ben de "pas" diyorum: çalışamıyoruz, proodos, test ve sona
"yahu ne diyorsun mevzu ne?" paranoyası için tekrar: autocadgunlugu.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder