23 Nisan 2008

daily monster - stefan g. bucher

diş fırçası ile bıraktığı boyaya hava üflüyor ve böylece "canavar" tüyleri çıkış noktası oluyor. daha sonra, tüyleri hazır canavarı oluşturmaya başlıyor ve tüm bu yapım aşamasını izleyebiliyorsun. yaklaşık on gün içinde ilk 200 canavar tamamlanmış olacak.

ilk 100 canavar kitap olarak basılmış; buradan satın alınabiliyor. yakında ikinci 100 canavarın da kitabı çıkar sanırım. ortaya çıkan canavarlar pek "şirin" ve onların yapımını izlemek çok keyifli. yıllardır ailecek apıştığımız resim sevinci programı gibi bir şey işte; o yetenekli olduğu için pırt diye çiziyor biz de şaşırıyoruz. eh tabii bir de "titanyum beyazı".

daily monster arşivine daldım, pek keyif aldım; abone olup takip etmeli. her gün yeni bir "şirin" canavar ile karşılaşmak iyi fikir...

4 yorum:

  1. Ooo çok harikalar!Teşekkürler çok güzel oldu.Ne güzel çalışmalar :)

    YanıtlaSil
  2. Cebinde sincap da besliyorsa müptelası olurum.
    Böyle adamlara için için kin duyuyorum ama. Adam gözünün önünde harikalar yaratıyor, bunu da sadece elleriyle yapıyor. Ne kadar uğraşırsan uğraş aynı elleri onun gibi hareket ettirip öyle bir sonuç alamıyorsun ya kıl oluyorum o yüzden.

    YanıtlaSil
  3. Ben de bakındım gerçekten hoş olan tasrımlar var. Bir de internette zoboolar var aynen böyle pek şirin yaratıkcıklar =) Bunlara bakınca aklıma hanı su eskiden ellerimizden düşürmediğimiz ( bilhassa benim ) Sanal bebekler vardı ya. Köpek büyütüyorsun kuş kedi falan =) Yedirip gezdirip kakaları yaptırıyorsun onlar geliyor aklıma.. Nasıl bir çağrışımdır ben de anlamadım ama gerçekten onları anımsıyorum..

    YanıtlaSil
  4. @cevval portakal: işte daha da kıl eden şey, "yahu çok basit bileğimizi şöyle kıvırıp, fırçamızı hafif hafif gezdiriyoruz..." falan diyorlar ya... benim görmekle alakalı bir problemim yok ki, görüyorum bileğini nasıl kıvırdığını... benim fırçayla bir şey çizememek- boyayamamak gibi bir problemim var muhtemelen...

    @okyanustaki rüzgar: şu tamagotchi denilen oyuncaklar mı bahsettiğin yoksa?

    YanıtlaSil